Сьогодні виробники пропонують різні види дитячих ліжок - від колисок і манежів до класичних дерев'яних з маятниковим механізмом. Однак купівлі якісних меблів недостатньо, правильно обраний матрац залишається однією з найважливіших умов для міцного сну і формування опорно-рухового апарату.

Визначаючи, який матрац дитячий краще вибрати з каталогу https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/detskie-matrasi/, варто спиратися на кілька ключових вимог:

- Достатній рівень жорсткості - все, що вам потрібно. Новонародженому не потрібні ні анатомічні властивості, ні ортопедичні якості. Його скелет і м'язова система продовжують зміцнюватися. Щоб не заважати нормальному розвитку, необхідно забезпечити бездоганно рівну пружну поверхню без нерівностей і западин.

- Повітропроникність. Якщо вам потрібно вирішити, який матрац вибрати в ліжечко для новонародженого, варто зробити вибір на користь моделі з матеріалів, що забезпечують постійну циркуляцію повітря - це знизить ризик перегрівання, щоб малюк почувався комфортно.

- Гігієнічність. Якісний матрац легко чиститься і надовго зберігає акуратний вигляд.

- Безпека. Гіпоалергенні матеріали - питання першорядної важливості при виборі матраца. Коли благополуччя малюка на першому місці, впевненість у складі тканин і наповнювачів обов'язкова. Уникайте сумнівних наповнювачів, щоб не отримати алергічних реакцій.

- Тактильний комфорт. Більшу частину часу новонароджений проводить у ліжечку, стикаючись із поверхнею матраца, тому тканина оббивки має бути м'якою і ніжною.

- Чохол із приємної на дотик тканини не тільки забезпечить захист від вологи і забруднень, а й подарує малюкові свободу і впевненість без будь-яких незручностей, крім того захистить від алергії, якщо це антибактеріальна тканина, на кшталт ліоцелла або тенселя.

Коли ви вирішуєте, який матрац вибрати для дитини на сайті matrasin.kiev.ua, вкрай важливо врахувати всі вимоги.